Espectacles/

El geperut de Notre Dame

2012

Notre Dame de París és una de les obres més reeixides de l’il·lustre escriptor francés Víctor Hugo. Es tracta d’una novel·la romàntica poblada de personatges commovedors, agitats per un torrent de sentiments que els impulsen a viure apassionadament. Tots els personatges centrals d’esta història universal afronten la fatalitat del destí amb una vitalitat i una determinació tan grans que desperten en nosaltres una empatia molt particular. Hem volgut que esta força innata siga la substància principal de la nostra proposta teatral, per a poder, així, assegurar-nos que estem jugant al teatre de veritat, aquell en el qual l’espectador pot posar-se dins la pell d’uns personatges tan reals que si estira el braç des del seient del pati de butaques els podria tocar.

Pensem que és molt important per al públic més jove tindre l’oportunitat d’introduir-se dins este univers teatral, ple de grans personatges i de grans emocions. Es tracta d’una experiència molt arrelada en una de les nostres millors tradicions que cal reivindicar per als més menuts, tan embolicats en unes formes de cultura i d’entreteniment extremadament tecnològiques i immediates que, en la majoria dels casos, no van més enllà de la pura distracció.

- Jaume Policarpo -

Equip artístic

Intèrprets: Hèctor Fuster, Yanka Saballs, Miquel Mars, Nelo Gómez, Bruno Tamarit/Juanma Picazo, Paula Llorens/Gemma Miralles, Carlos Vidal, Guille Zavala

Text: Jaume Policarpo

Composició i direcció musical: Albert Sanz

Disseny i realització vestuari: Pascual Peris

Disseny espai escènic: Jaume Policarpo

Disseny il·luminació: Víctor Antón

Coreògraf: Abel Martí

Maquillatge: Quica Belda

Disseny gràfic: Estudio EPB

Fotografia i vídeo: Samuel Domingo

Direcció: Jaume Policarpo

Desevolupament tècnic escenografia: Eduardo Díaz

Realització espai escènic: Odeón Decorados

Realització atrezzo i titelles: Juanma Picazo

Gabinet comunicació: María García

Regidora: Inma Expósito

Productors: Josep Policarpo, Ángeles González

Informació professional