El geperut de Notre Dame

El geperut de Notre Dame

2012
Al voltant de l'obra

Notre Dame de París és una de les obres més reeixides de l’il·lustre escriptor francés Víctor Hugo. Es tracta d’una novel·la romàntica poblada de personatges commovedors, agitats per un torrent de sentiments que els impulsen a viure apassionadament. Tots els personatges centrals d’esta història universal afronten la fatalitat del destí amb una vitalitat i una determinació tan grans que desperten en nosaltres una empatia molt particular. Hem volgut que esta força innata siga la substància principal de la nostra proposta teatral, per a poder, així, assegurar-nos que estem jugant al teatre de veritat, aquell en el qual l’espectador pot posar-se dins la pell d’uns personatges tan reals que si estira el braç des del seient del pati de butaques els podria tocar.

Pensem que és molt important per al públic més jove tindre l’oportunitat d’introduir-se dins este univers teatral, ple de grans personatges i de grans emocions. Es tracta d’una experiència molt arrelada en una de les nostres millors tradicions que cal reivindicar per als més menuts, tan embolicats en unes formes de cultura i d’entreteniment extremadament tecnològiques i immediates que, en la majoria dels casos, no van més enllà de la pura distracció.

Firma Bambalina

Equip artístic

Intèrprets: Hèctor Fuster, Yanka Saballs, Miquel Mars, Nelo Gómez, Bruno Tamarit/Juanma Picazo, Paula Llorens/Gemma Miralles, Carlos Vidal, Guille Zavala Text: Jaume Policarpo Composició i direcció musical: Albert Sanz Disseny i realització vestuari: Pascual Peris Disseny espai escènic: Jaume Policarpo Disseny il·luminació: Víctor Antón Coreògraf: Abel Martí Maquillatge: Quica Belda Disseny gràfic: Estudio EPB Fotografia i vídeo: Samuel Domingo Direcció: Jaume Policarpo Desevolupament tècnic escenografia: Eduardo Díaz Realització espai escènic: Odeón Decorados Realització atrezzo i titelles: Juanma Picazo Gabinet comunicació: María García Regidora: Inma Expósito Productors: Josep Policarpo, Ángeles González