Blog /

JOSEP ZAPATER «en cuéntame»

Reobrim esta exitosa secció amb una de les joies fotogràfiques per al record mes impressionants que han arribat a la nostra redacció. Fins a tal punt la imatge és copsadora que pot ser alcança l’estatus d’obra d’art, superant la seua funció original, que era, com us podeu imaginar, un simple record familiar. Hi ha fotografies que contenen alguna cosa sobrenatural, alguna cosa premonitòria… Revisitades al cap del tems s’ens mostren… Ho sent, em falten les paraules, però no se de que m’estranye si hi han imatges que destrossen, fulminen, es berenen les paraules. Esta, us puc assegurar que és una d’elles. Epatat em qued a l’espera de les vostres reaccions. Aiiiiiiiiiiiiiii!

sin-titulo-12.jpg

_ 5 comentarios

 • juanfran dice:

  rock ‘n’roll !!
  La foto es una pasada…una pena no se vea mejor…la pose, con la guitarrica hacia el costado a la altura de la cintura nos habla de una clara influencia rockanrollera…can you see it?

 • Meri eingels dice:

  Per l’amor de Deu! Però si em pensava que era un titella. Sorry Zapater! És que és com si et faltara cos, o et sobrara cap. Ha de ser culpa de la foto. Espere! M’ha quedat muer. Jo més que rockanlolística li veig un poc rotllito quartet yanki que toca l’ukelele. No Juanfran? Per cert, el teu hug m’ha arribat. Umm, que bo…

 • Juanjo dice:

  Maravilloso!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • juanfran dice:

  el meu hug?
  Hug?

  …los de sueca osinventais unas palabrejas…

  …hug…

  llevo dos dis comiendome la bola….
  hug…

 • merce dice:

  algún dia em deixaràs eixes ulleres? son flipants!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

diecisiete − 15 =