Blog /

Romà de la Calle

El professor Romà de la Calle ha dimitit del seu càrrec de director del Muvim. A la premsa es pot llegir molt sobre la vergonyosa situació que ha obligat el catedràtic a renunciar a la direcció d’un dels espais expositius més interessants d’esta ciutat. Nosaltres col·laborarem amb el museu ara fa uns anys i tinguérem l’ocasió de tractar a aquest intel·lectual i humanista d’una talla excepcional. Es una autèntica vergonya per a tots el que està ocorreguent com a conseqüència d’un acte de censura intolerable. Li hem fet arribar una breu carta a Carlos Pérez per a que li comunique a Romà la nostra solidaritat i des d’ací us animem a que tots feu el mateix de la manera que considereu més convenient.

Estimat Carlos.

Només volíem que li transmeteres a Romà de la Calle la nostra solidaritat i recolzament davant aquesta incomprensible situació provocada per la intolerància i el menyspreu a la llibertat d’expressió d’uns polítics que no es mereixen ni l’autoritat ni la representativitat pròpies de la seua condició.

Podeu comptar amb nosaltres per a qualsevol iniciativa que puga contribuir a posar en evidència els censors i recolzar la resposta impecable del director del Muvim Romà de la Calle i tot el seu equip.

Els membres de la companyia de teatre BAMBALINA

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

dieciocho + 1 =