Blog

HAMLET REVISTA DE TEATRE

Publicado en: Sin categorizar

 portada-hamletjpg319-52.jpg

El passat desembre es va presentar a Barcelona el nº 0 de la revista Hamlet. Em faig ressò d’aquest naixement ací principalment per dos motius: el primer és la exquisida qualitat de la publicació tant pel que fa al continent com al contingut i el segon és que el seu director de continguts Damià Barbany em va demanar (per recomanació d’Enric Benavent) que m’encarregara jo de fer la crònica mensual del que passa al País Valencià. És la primera vegada que faig una cosa així i espere estar a l’altura… M’he quedat una mica impressionat en rebre la revista a casa i comprovar que es tracta d’una empresa realment ambiciosa.

Damià, en la seua declaració d’intencions al nº0 diu el següent:

Volem treballar amb un esperit de servei a favor de la cultura del teatre, amb la decisió de ser a l’hora element espectador i element actiu d’aquest món teatral, que mostrat des de la nostra revista mai no s’ha de veure traduït en pàgines arqueològiques, pesants, acadèmiques, mancades de ritme narratiu, d’intenció divulgativa. Per Hamlet hi ha de circular forçosament una amenitat fluïda, lúdica, agafada de la mà amb el discurs que intenta captar la intel·ligència del lector.

A la web de la revista http://www.revistahamlet.com/home.asp us la podeu descarregar de manera totalment gratuïta. Ara al febrer es publicarà el nº 1 i tot seguit aniran apareguen amb periodicitat mensual els següents numeros.

Este sitio web utiliza Cookies propias para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas en su disco duro, aunque deberá tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades de navegación de la página web. Cómo configurar

ACEPTAR
Aviso de cookies