Blog

ELS AMICS ISRAELIANS

Publicado en: amigos / amics

Juanfran, Ángeles, Cristina García i Àngel Figols

 

Els últims dies veia a Ángeles molt atrafegada amb la comunicació electrònica amb un amic israelià que férem a Polònia mentre participàvem a un Festival de Titelles: Itai, que venia cap ací acompanyat d’un amic coreògraf: Arcadi, amb la intenció de posar en marxa un projecte de dansa contemporània per al que buscaven coproductors a Catalunya.

 

Abel, Itai, Ángeles i Arcadi

 

La sortida a Dubai diumenge només deixava disponibles dues dies per rebre els visitants, que a més, coincidien amb l’inici de les Falles i amb una convocatòria pseudogeneral per a un sopar González Style. A la fi, el talent innat de la Terratremol de Sueca per a la promoció lúdica-festiva es va concretar en un barrejat de sopar prepaskuero, festa de benvinguda als amics israelians, eixideta marxosa valenciana, reencontre amb els amigüitos fagocitats per la tele, presentació en societat de l’Abelillo, alienació necessaria per al Policarpo major per uns motius y per a la Merce per altres, acomiadament de València després tres mesos de Núria la fetillera de la veu i petit encontre de manteniment per al Juanfran i el Figols que d’ací no res s’han de llençar a la cosa bambalinosa.

 

Sergio i Cristina

 

El reportatge fotogràfic ha sortit inconscientment emparellat, no acabe d’endivinar el motiu però segur ha de ser alguna conjunció astral d’aquelles que ens aboquen irremeiablement al dos doble duplicat i emparellat com els ulls, les orelles y les …….elles.

 

Núria i Merce

 

El problema d’eixir a la nit és que has de tenir el dia següent lliure d’obligacions que et demanen lucidesa o concentració. La nit avançava i anaven produint-se les primeres desercions.

 

Abel i Àngeles

 

Per sort Àngeles va extraviar les claus i tots vam haver de deixar el ball per a poder proporcionar-los llit als nostres amics israelians que a les cinc de la matinada els teníem ja desfetets.

 

Sergio et moi

 

Tot i això encara va haver algú que es va quedar dansant a la Disco-City, que per cert, estava pleneta de teatreros i teatreres…

1 thoughts on “ELS AMICS ISRAELIANS”

  1. FELICES CONEXIONES
    pero cuantos dientes!!!
    la verdad es que fue una noche…extraña, pero estuvo muy bien, no? Me encanta pasar por tantos registros por hora. Era una mezcla explosiva y yo apenas conocía a nadie, pero ahí estaba con la carita de borrachín-bobín aguantando el tipico… Soy de los que aguanté y creo que llegué a casa a las tres de la tarde. Cosas del directo 🙂
    Muchas gracias!!!Ue ue ue!!
    Besicos para todos!!!

Comments are closed.

Este sitio web utiliza Cookies propias para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas en su disco duro, aunque deberá tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades de navegación de la página web. Cómo configurar

ACEPTAR
Aviso de cookies