Blog

CURS 2011

Publicado en: La compañía / La companyia

Degut a l’abandó en el que es queda aquest blog de tant en tant no havía fet menció d’una experiència molt, però que molt important, que enguany ha estat continuació d’un altra experiència idèntica datada els mateixos dies del juliol de l’any passat. Es tracta del curs que he impartit al local del carrer Cabillers (Atelier Bambalina): COSES, DESITJOS I PARAULES. Això va ser ara fa unes setmanetes. Foren cinc dies intenssos en els que vaig intentar desenvolupar nous continguts a partir de conceptes establerts al curs de l’any passat.Tant el nombre de participants, l’ambient i les dinàmiques que han funcionat han estat molt similars a les del curs precedent. I açò és el mateix que dir que ha estat una passada, un encontre genial.

Com a professor he sentit en tot moment el respecte i eixa mena de confiança tan especial que t’esmola l’intel·ligència i la sensibilitat al màxim per tal de no decebre les espectatives que endivines en eixa manera tan particular d’escoltar.

Al juliol que ve, ben segur, hi haurà u altre curs. Així és que a qui li puga interessar que vaja buscant un buit a l’agenda.

1 thoughts on “CURS 2011”

  1. que bonico ej to! mu bieeeeeeeeeen! ta mu bieeeeeeeeeen! mu bonico toooooooooooo!!!! mu bonicos los alumnos mu bonico yo….! …ejem…. uy, perdon, se me va… mucho… si… me lo estoy mirando… en fins! mu bien to!

Comments are closed.

Este sitio web utiliza Cookies propias para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas en su disco duro, aunque deberá tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades de navegación de la página web. Cómo configurar

ACEPTAR
Aviso de cookies