Blog

LA MOSTRA DE TITELLES A LA VALL D´ALBAIDA

Publicado en: La compañía / La companyia

pb034215.JPG

Ahir mateix va començar la Mostra de Titelles a la Vall d’Albaida que enguany arriba a la seua edició numero 25. Al tractar-se d’un aniversari tan assenyalat el disseny de l’edició d’enguany ha vullgut subratllar aquest caràcter de celebració. La presentació de l’event es va fer al matí, al Museu de Titelles d’Albaida; i a més de hi participar amb alguns retalls del nostre espectacle Kraft, a l’acte, s’ens atorgava un Premi d’Honor. Això d’un premi d’honor mira que sona rimbombant i propi de personalitats consagrades i carregadetes d’anys però, ves per on, vam ser nosaltres l’objecte d´aquesta honorífica distinció. Al marge de la nomenclatura i els matisos més o menys ortodoxos que acompanyaren les paraules que els diferents oradors ens dedicaren,  per sota del protocol de la cerimònia s’advertia un reconeiximent sincer a la nostra labor en la promoció d’unes iniciatives culturals vinculades a la nostra comarca que encara huí continuen sent una referència de cohesió per a tots. El meu germà, entre les coses que va dir per agrair aquest reconeiximent, es va referir a a les motivacions que ens acompanyaren al principi i volent-les explicar va deixar clar que l’ interes d’aquells impulsos juvenils no anava més enllà de l’entusiasme pel teatre i per la cultura en general, i sobre tot,  per compartir amb la nostra gent eixe sentiment  d’eufòria i plenitud recén descobert i que sempre anava de la mà d’aquestes experiències. No té cap merit, era l’única manera que s’ens va ocorrer per intentar contribuir a que el nostre entorn començara a transformar-se. Tots recordarem molt Paco Bascuñán, el seu cartell d’enguany per a la mostra és ben bonic i hi era per tot arreu.

pb034210.JPG

4 thoughts on “LA MOSTRA DE TITELLES A LA VALL D´ALBAIDA”

  1. Les felicitats les fem extensives a tota la família bambalinera, als que estan i als que han estat, que en són molts. I gràcies una volta més als valldalbaidins per seguir-nos i estimar-nos.

Comments are closed.

Este sitio web utiliza Cookies propias para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas en su disco duro, aunque deberá tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades de navegación de la página web. Cómo configurar

ACEPTAR
Aviso de cookies